Ι.Χ. ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.

Ποιοί είμαστε

Το 1952 - Το 1952 ξεκινάει η ιστορία μας ως χρηματιστηριακό γραφείο με ιδρυτή τον Νικόλαο Καρακουλάκη, ο οποίος αποτέλεσε το θεμέλιο λίθο της μετέπειτα εξέλιξής μας. Από τους πρώτους χρηματιστές εκείνης της εποχής, κατάφερε να συμβάλει και εκείνος στην ανάπτυξη μιας συνεχώς εξελισσόμενης χρηματιστηριακής αγοράς ακόμα και κάτω από τις αντίξοες συνθήκες της ελληνικής κοινωνίας. Το 1976 την σκυτάλη παρέλαβε ο Ιωάννης Χρ. Μαυρίκης, ο οποίος με άριστες οικονομικές γνώσεις και διάθεση για δουλειά, κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει το χρηματιστηριακό γραφείο, αλλά και να το εξελίξει, το 1996, σε Ανώνυμη Χρηματιστηριακή Εταιρία.

Σήμερα, η Ι.Χ. ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. συνεχίζει την αξιοπρεπή και επιτυχημένη πορεία των προηγούμενων ετών. Παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, το Διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, καταφέρνει να αναγνωρίσει ευκαιρίες και να εξελίξει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. Η οικογενειακή παράδοση συνεχίζεται με αξιοπιστία, εχεμύθεια, διαφάνεια και τον επενδυτή στο επίκεντρο.

Ετη Εμπειριας 0
Ενεργες Αγορες 0
Πιστοποιημενα Στελεχη 0

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  • Πρόεδρος Δ.Σ. - Ιωάννης Χρ. Μαυρίκης.
  • Αντιπρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος - Χριστίνα Ι. Μαυρίκη.
  • Μέλος - Ελένη Ι. Μαυρίκη.
  • Μέλος - Στέλλα Ν. Μαυρίκη.

Φιλοσοφια

Στην Ι. Χ. ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ., ο σεβασμός στον πελάτη και την επένδυση του αποτελούν τη βασικότερη αρχή λειτουργίας. Επί σειρά ετών, η εταιρία αναπτύσσει σχέσεις εμπιστοσύνης τόσο με τους πελάτες της, όσο και με τους συνεργάτες και το προσωπικό της.

Ο υψηλότερος στόχος της εταιρίας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η συνεχής αναβάθμιση τους ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες των επενδυτών και να παρέχεται ποικιλία επενδυτικών προτάσεων. Η Ι. Χ. ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ., προσαρμόζεται στις τάσεις της εποχής συνδυάζοντας την εκσυγχρονισμένη τεχνολογική υποδομή της με την πολυετή εμπειρία και παράδοση στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Αναβάθμιση Υπηρεσιών
Το 2016, η Ι. Χ. ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. επεκτείνει τη λειτουργία της προσθέτοντας τις διεθνείς αγορές αξιών και την ηλεκτρονική διόδευση εντολών.
Σταθερή Ομάδα Στελεχών
Η εταιρία συνεργάζεται επί σειρά ετών με ικανά, πιστοποιημένα στελέχη, προσανατολισμένα στην παροχή ποικιλίας υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.
Τιμολογιακή Πολιτική
Η Ι. Χ. ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. έχει διαμορφώσει και διατηρεί ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, με σκοπό διαφανείς συναλλαγές χωρίς κρυφές ή υπέρογκες χρεώσεις.
Οικονομικα

Μεγεθη

Η εταιρία μας έχει ως βασική προτεραιότητα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους πελάτες της και την συνεχή ανάπτυξή τους, υιοθετώντας οικονομικές στρατηγικές που διατηρούν υψηλά τα επίπεδα ρευστότητάς της παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία. Έχει εξορθολογήσει από προηγούμενα έτη το λειτουργικό της κόστος και έχει προβεί σε συντηρητική διαχείριση των ανοιγμάτων της σε τραπεζικά ιδρύματα εσωτερικού, επιτυγχάνοντας μεγάλη διασπορά των διαθεσίμων της. Η διοίκηση μερίμνησε ώστε οι αρνητικές εξελίξεις να μην διαταράξουν, κατά το δυνατόν, την ομαλή λειτουργία της εταιρίας και την εξέλιξη των δραστηριοτήτων της.

Δεικτης Κεφαλαιακης Επαρκειας Ιουνιος 2016 62%
Δεικτης Αποδοτικοτητας Ενεργητικου -5,43%
Αυξηση Πιστωτικων Υπολοιπων μεσα στο 2016 27%

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ

Η Ι. Χ. ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. ενδιαφέρεται για συνεργασία με συνδεδεμένους αντιπροσώπους με αξιόλογα χαρτοφυλάκια προσφέροντας ανταγωνιστικές προμήθειες.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

arrow_upward